Skip to content

Kaina

Talpa

Rikiuoti pagal

Nealkoholiniai stiprieji gėrimai

„Prike“ asortiment nealkoholiniai stiprieji gėrimai užima vis didesnę dalį. Siūlome nemažai įdomių nealkoholinių gėrimų, skirtų puikiems nealkoholiniams kokteiliams gaminti. Vis daugiau dėmesio sulaukia vadinamasis sveikas hedonizmas, kurio dėmesio centre – nealkoholinė degtinė, nealkoholinis džinas, nealkoholinis viskis ir kiti gėrimai be alkoholio.

Pažvelkime, kokios šiandien yra kokteilių maišymo meno tendencijos. Vartotojų pageidavimai rodo aiškią kryptį kokybės link. Kiekybę keičia malonumas, patiriamas geriant puikiai paruoštą gėrimą, – tai vis dar sugeba pasiūlyti patyrę barmenai ir someljė. Be to, vis labiau populiarėja nealkoholiniai stiprieji gėrimai ir nealkoholiniai kokteiliai (tas pat pasakytina ir apie vyną bei alų). Šios tendencijos priežastys – didėjantis kūno ir proto sąmoningumas. Į meniu įtraukiant vadinamuosius sąmoningus gėrimus, verta pabrėžti jų skonio savybes, o ne tik žodį „nealkoholinis“ kokteilio pavadinime. Todėl nemažai barų meniu galime rasti tokių kokteilių kaip nealkoholinė Kruvinoji Meri kurios sudėtyje nealkoholinė degtinė. Ką gerti, jei negeri? Į tokį klausimą siekia atsakyti nelkoholinių gėrimų kūrėjai. Kurti juos paskatino tiek nealkoholinių gėrimų trūkumas (vaizdžiai tariant, rinktis galima kolą arba vandenį), tiek ir noras pasiūlyti, kad nealkoholiniaistiprieji gėrimai būtų stilingi ir patrauklūs savo turiniu kaip ir įprasti kokteiliams. Taip gimė nealkoholinė degtinė, nealkoholinis džinas, nealkoholinis viskis, bei nealkolinis alus kurių skoniai tapo daugybės kokteilių pagrindu.

Tarkim, norint pasigaminti vadinamąjį nekaltąjį džino ir toniko variantą, reikėtų sumaišyti „TANQUERAY 0.0 Alcohol Free “, toniką „Fever-Tree Indian Tonic Water“, įmesti greipfruto žievelę ir daug ledo kubelių. O norint pasigaminti vadimą Nekaltąją Kruviną Meri, reikalinga nealkoholinė degtinė, pomidorų sultys ir mėgstami pagardai.

Skaitykite daugiau

Kaip norėtumėte su mumis susisiekti?