Skip to content

Reposado Sptritz

Ingredientai

  • 30 ml Casamigos Reposado tekilos
  • 40 ml Balto vermuto
  • 10 ml Šviežių apelsinų arba citrinų sulčių
  • 15 ml Cukraus sirupo
  • 100 ml Zonin Prosecco Brut 1821 DOC putojančio vyno
  • Apelsino griežinėlis papuošimui

Paruošimo būdas

1
Didelę taurę ant kojelės pripildykite ledo
2
Įpilkite 30 ml „Casamigos Reposado“ tekilos
3
40 ml balto vermuto
4
10 ml šviežių apelsinų arba citrinų sulčių
5
15 ml cukraus sirupo
6
Viską gerai išmaišykite ir tik tuomet įpilkite 100 ml atšaldyto „Zonin Prosecco Brut 1821 DOC“ putojančio vyno
7
Papuoškite apelsino griežinėliu
Rekomenduojami receptai

Jus taip pat gali sudominti

Kaip norėtumėte su mumis susisiekti?