Skip to content
Krug

Krug

Prekės ženklas

Kaina

Rikiuoti pagal

Krug

Krug

Šampano ūkis, kurio produkciją apibūdina pastovios aukštos kokybės produktai.

 

Daugiau nei prieš 170 metų Josephas Krugas žengė rizikingą žingsnį: nutraukė pirklio karjerą ir pradėjo po truputį įgyvendinti savo svajonę. Jis svajojo kiekvienais metais sukurti šampaną, kurio kokybė nepriklausytų nuo oro sąlygų.

 

JOSEPHAS KRUGAS GIMĖ 1800 m. Maince. Jis buvo išsilavinęs ir daug vilties teikiantis pirklys. 1834 m. J. Krugas atvyko į Paryžių ir pradėjo dirbti šampano namuose „Jacquesson“. Greitai jis tapo įtakingu Jacquesono partneriu, tačiau širdyje visada jautė tuštumą. Labiausiai jis norėjo palikti savo pėdsaką šampano pasaulyje. Taigi, būdamas 42 metų, 1848-aisiais jis nusprendė įkurti šampano namus „Krug“ ir išbandyti laimę.

RAUDONAME DIENORAŠTYJE, kuris iki šiol yra laikomas J. Krugo dvare, galima paskaityti apie jo įsitikinimus – kad šampaną galima gaminti tik iš geriausių vynų, kurie yra ragaujami partijomis. Vynuogių augavietė yra labai svarbi. Jis norėjo sukurti nesikeičiančios kokybės šampaną, todėl turėjo sugalvoti, kaip suderinti įvairių metų derliaus vynų skonio skirtumus. Taip kiekvienais metais jis pradėjo maišyti vynus ir kurti idealų šampaną. Šiuo metu kolekcijoje yra net 150 vynų.
J. Krugas pralenkė visus įprastinius šampano kūrimo būdus ir tapo pirmuoju gamintoju pasaulyje, kuris gamino tik premium klasės šampanus. Šis bruožas „Krug“ šampanui yra būdingas ir šiandien.

 

ŠAMPANĄ „KRUG“ APIBŪDINA tiesiog ypatingas dėmesys detalėms. Šampano „Krug“ gamyba remiasi trimis pagrindais: rūpestingai parinkti baziniai vynai, sumanus jų maišymas ir lėtas brandinimas. Kiekvienais metais „Krug“ vyno rūsio vadovas, šeimos nariai ir skonio ekspertai pradeda derinti naujo derliaus šampano skonį. Pavyzdžiui, „Krug Grande Cuvée“ yra pagamintas net iš 120 vienų metų derliaus idealios harmonijos vynų mišinio. Vienam buteliui „Grande Cuvée“ šampanui pagaminti reikia net 20 metų!

 

XX AMŽIAUS AŠTUNTAJAME DEŠIMTMETYJE populiarumą įgavo rosé vynas. Šampano namų „Krug“ penktosios kartos savininkai Henri ir Rémi Krug, panaudodami „Krug“ šampano gamybos metodą bandė pagaminti rosé šampaną. Tai pasisekė jiems padaryti 1983 m. Sūnūs rosé šampaną išbandė su savo tėvu Paulu aklosios degustacijos būdu. Išgėręs „Krug‘ rosé“ tėvas pasakė: „Vaikai, mes patekome į bėdą. Kažkas pradėjo kopijuot „Krug!“ Kai paaiškėjo, kad tai jų namų bandomoji partija, rosé buvo priimtas į garbing šampano šeimą.

 

JOSEPHO KRUGO PALIKIMAS gyvas ir šiandien. Šiuo metu šampano namams vadovauja šeštosios kartos atstovas Olivieris Krugas. Jis yra pasakęs: „Palyginus su manimi, pasišventę šampano „Krug“ gerbėjai turi vieną didelį privalumą, nes atsimena, kada pirmą kartą paragavo „Krug“. Aš neatsimenu, nes lašelį „Krug“ ant mano lūpų užlašino iš karto, kai aš tik gimiau...“


LĖTA PRABANGA

Prabangus šampanas bręsta lėtai. Lėtumas ir pasišventimas suteikia galimybę į rinką tiekti tik pačias geriausias šampano partijas.

 

EKSPERTŲ DARBAS

Metų derliaus šampano „Krug“ pasakiškam skoniui pasiekti atrenkami tik patys geriausi vynai. Kiekvienais metais šampanui vynus atrenka ekspertų komanda, kurią sudaro „Krug“ šeimos nariai.

 

UNIKALUS KODAS „KRUG ID“


Nuo 2011 m. šampano „Krug“ buteliai pažymėti šešių skaitmenų kodu. „Krug ID“ ieškokite butelio galinėje pusėje; pagal butelio kodą interneto svetainėje galėsite pasiskaityti apie šampano gaminimo užkulisius, maisto ir net muzikos derinimo rekomendacijas.

 

 

 

 

 

Kaip norėtumėte su mumis susisiekti?