Viskis
BULLEIT 95 Rye 0.7L amerikietiškas viskis
Pristatymas Lietuvoje
Greitas pristatymas kitą dieną ir prekes galite grąžinti 14 dienų. Daugumoje Lietuvos vietovių užsakius darbo dienomis iki 15:30, užsakymas bus pristatytas kitą darbo dieną 10:00 – 17:00.* (išskyrus Neringos savivaldybę)
Aprašymas
Prekės ženklo istorija
Atsiliepimai
BULLEIT 95 Rye 0.7L amerikietiškas viskis
Viskis
0.7 L
39.99 € 57.13 €/l
Yra sandėlyje - užsakykite dabar
Dažnai perkami kartu
Pristatymas Lietuvoje
Greitas pristatymas kitą dieną ir prekes galite grąžinti 14 dienų. Daugumoje Lietuvos vietovių užsakius darbo dienomis iki 15:30, užsakymas bus pristatytas kitą darbo dieną 10:00 – 17:00.* (išskyrus Neringos savivaldybę)
Tipas
Viskis
Šalis
Jungtinės Amerikos Valstijos
Stiprumas
45%
Skonis
Ilgai išliekantis su irisų ir džiovintų vaisių užuominomis
Pakuotė
Butelis
Kiekis dėžutėje, vnt.
6
Kvapas
Prieskonių ir džiovintų abrikosų
Spalva
Sodri gintaro
Pateikimo pasiūlymas
Rekomenduojama vartoti gryną, su ledu arba maišant kokteilius
Talpa
0.7 L
Maistinis pagrindas
100G
Energijos
1033 Kj
Energijos
247 Kcal
Gamintojo pavadinimas
The Bulleit Distilling Co
Variantas
Burbonas
Bulleit
Unikalaus recepto amerikietiškas Kentukio viskis.
Kentukio užeigos savininkas Augustas Buleitas 1830 metais turėjo tik vieną tikslą – sukurti nepakartojamo skonio burboną. Po begalinių bandymų jis pasiekė rezultatą, kurio troško.
RUGIŲ, KUKURŪZŲ, MIEŽIŲ SALYKLO MIŠINYS ir specialios mielės yra Bulleit sudedamosios dalys. Originalaus receptor mišinį sudarė du trečdaliai rugių ir vienas trečdalis kukurūzų, todėl tai buvo daugiau rugių viskis nei burbonas. Skonį sustiprina Kentukio požeminis vanduo iš kalkingo dirvožemio.
BULLEIT VISKIS BUVO LABAI POPULIARUS iki lemtingos dienos 1860-aisiais. Tą dieną Augustas Buleitas išvyko iš namų, kad pristatytų užsakymą į Naująjį Orleaną, tačiau atgal nebegrįžo. Vyras tiesiog dingo lyg į vandenį ir iki šių dienų nežinoma, kas atsitiko. Bulleit burbono receptas daugeliui metų paniro į užmarštį.
PROPROPROSENELIO BURBONO RECEPTUS 1980 metais atrado Tomas E. Buleitas, kuris jautė pareigą gerbti šeimos paveldą ir atgaivinti viskio gamybą. 1987 metais jis žengė drąsų žingsnį, paliko savo sėkmingą advokato darbą ir pradėjo viskio gamintojo karjerą atkurtoje Bulleit viskio gamykloje.
PAGAL ŠEIMOS TRADICIJAS Bulleit vis dar yra distiliuojamas. Burbone daug rugių, tačiau jo receptas buvo modernizuotas ir dabar misą sudaro 68 procentai kukurūzų, 28 procentai rugių ir 4 procentai miežių salyklo. Brandinimui naudojamos degintos ąžuolo statinės, kurios viskiui suteikia dūmų skonio.
DABAR BULLEIT VISKIS GAMINAMAS Kentukyje, prekių ženklas priklauso koncernui „Diageo“.
RUGINIS BURBUONAS
Bulleit pirmiausia žinomas kaip rugių viskis. Jame daug rugių, suteikiančių išskirtinio sausumo, grynumo ir drąsaus skonio.
VINTAŽINIAI BUTELIAI
„Bulleit“ pilsto viskį į vintažinius butelius, kad būtų juntama gėrimo tradicija. Šie buteliai labai vertinami.
IŠ STATINĖS Į BUTELĮ
Barrel Strength yra gavęs prestižinių apdovanojimų.