Putojantis
CA’ BOLANI Prosecco DOC putojantis vynas
Pristatymas Lietuvoje
Greitas pristatymas kitą dieną ir prekes galite grąžinti 14 dienų. Daugumoje Lietuvos vietovių užsakius darbo dienomis iki 15:30, užsakymas bus pristatytas kitą darbo dieną 10:00 – 17:00.* (išskyrus Neringos savivaldybę)
Aprašymas
Prekės ženklo istorija
Atsiliepimai
CA’ BOLANI Prosecco DOC putojantis vynas
Naujienos
0.2 L
4.79 € 23.95 €/l
Yra sandėlyje - užsakykite dabar
Pristatymas Lietuvoje
Greitas pristatymas kitą dieną ir prekes galite grąžinti 14 dienų. Daugumoje Lietuvos vietovių užsakius darbo dienomis iki 15:30, užsakymas bus pristatytas kitą darbo dieną 10:00 – 17:00.* (išskyrus Neringos savivaldybę)
Tipas
Putojantis
Šalis
Italija
Stiprumas
11%
Vynuogių veislė
Glera
Regionas
Friuli Aquileia
Skonis
Sausas, poskonyje galima jausti migdolus.
Pakuotė
Butelis
Kiekis dėžutėje, vnt.
24
Kvapas
Juntamos obuolių ir gėlių natos.
Spalva
Šiaudo spalvos geltona.
Patiekimo temp.
5 - 7 °
Talpa
0.2 L
Gamintojo pavadinimas
Tenuta Ca'Bolani S.S.
Tenuta Ca’ Bolani
Išskirtinė Šiaurės Italijos vyninė, kurioje auga įvairiausios vynuogių veislės.
„Tenuta Ca’ Bolani“ yra tarp Alpių kalnų ir Adrijos jūros, Akvilijos širdyje, kur vynas gaminamas daugiau nei tris tūkstančius metų.
TAI YRA PIRMASIS ZONINŲ ŠEIMOS ĮSIGYTAS DVARAS už Veneto ribų. Šeima jį nusipirko 1979 m., atkūrė buvusią dvaro šlovę ir pavertė vienu iš Friulio regiono brangakmenių. Šis regionas garsėja puikiais baltaisiais vynais.
VYNINĖS ISTORIJA SIEKIA XVI A. Kilmingajai Bolanų šeimai priklausiusios „Tenuta Ca’ Bolani“ valdos, į kurių sudėtį įėjo „Molin di Ponte“ ir „Ca‘i del Vescovo“ dvarai. Šiandien „Tenuta Ca’ Bolani“ žinoma dėl didžiausio vynuogyno šiaurės Italijoje, kurie plyti beveik 550 hektarų plote. Vynuogynus supančios kiparisų eilės (viso 999 kiparisai), yra garsus orientyras į visame pasaulyje garsų "Ca' Bolani" vyno ūkį.
„CA’ BOLANI“ vynų savitumą lemia ypatingas regiono mikroklimatas ir vidutinės tekstūros molingas, mineralais praturtintas bei drėgmės prisotintas visą sezoną derlingas dirvožemis.
TOKIO TIPO DIRVOŽEMIS NULEMIA, įsimenamas mineralų natas vyne. Vyno aromato subtilumas atsiranda dėka žymaus dienos ir nakties temperatūrų skirtumas, kaitrios saulės dienos metu ir vėsaus jūros vėjo, vakarais pučiančio nuo Adrijos jūros. Dvare pagrinde gaminami baltieji vynai ir „Prosecco“, mažiau raudonieji vynai.
PUIKUS KLIMATAS
Vietovės dirvožemis ir klimatas yra svarbiausi – Toskana, Bordo ir Napos slėnis yra geriausios pasaulyje vietos vynuogynams.